Program prijelaza djece za ped.god.2018/2019.

 
OBAVIJEST
RODITELJIMA, ODNOSNO SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2018./2019.Roditelji, odnosno skrbnici djeteta koji imaju upisano dijete/cu u dječji vrtić Grada Zagreba, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić blizu mjestu stanovanja.
 
            Zainteresirani roditelji, odnosno skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u periodu od 14. do 28. ožujka 2018. godine u vrtiću koji dijete/ca pohađa.
 
Prednost za prijelaz ostvaruju roditelji, odnosno skrbnici čije se mjesto stanovanja nalazi izvan gradske četvrti u kojoj djeluje vrtić koji pohađa dijete/ca.
 
            Komisija za upis djece rješavat će zamolbe roditelja, odnosno skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce: roditelja invalida Domovinskog rata, oba zaposlena roditelja, koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem, samohranog zaposlenog roditelja, u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece, u godini prije polaska u osnovnu školu, roditelja koji primaju doplatak za djecu, koja imaju teškoće u razvoju ako postoje uvjeti za njihovu integraciju u redovite programe, te koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.
 
Dana 9. travnja 2018. godine dječji vrtići izvijestit će roditelje, odnosno skrbnike o rezultatima Programa prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima.
 
            Dijete/ca kojem je odobren prijelaz automatski će se ispisati iz starog vrtića s 31. kolovozom 2018., a bit će upisano u novi vrtić s 1. rujnom 2018. godine.


 

Ispiši stranicu