Za roditelje


Veljača, 2019.

Obavijest za roditelje - početna poduka klizanja , odgojne skupine: "Vrapčići" i "Ptičice"

Početak programa Početne poduke klizanja odgođen je za utorak 12.02.2019. zbog najave loših vremenskih uvjeta.
Termin nadoknadnog provođenja programa realizirati će se nakon završetka tečaja u terminu od 12:45 – 13:30 u dogovoru s organizatorom programa.


Program traje 10 dana, a provodi se u suradnji s Ustanovom za upravljanje sportskim objektima ŠRC Šalata.
Vrijeme održavanja: 9:00 - 9:45 sati
Mjesto održavanja: klizalište Šalata

Polazak djece je u 7:55!! (Ažurirano 13.2.2019.)

Djecu je potrebno dovesti u vrtić najkasnije do 7:45 ukoliko su doručkovala kod kuće, ako će doručkovati u vrtiću organiziran je raniji doručak u 7:30 .
Molimo roditelje da djecu dovode u navedenom terminu, obzirom da nećemo biti u mogućnosti čekati djecu koja kasne!
Ogledni sat za roditelji održati će se zadnji dan programa, o ćemu će biti obaviješteni putem usmeno od odgojitelja, pismeno putem "kutića za roditelje" te na web stranici vrtića.


Program početne poduke plivanja  za odgojne skupine "Mravići" i "Patkice" , održati će se u terminu od 4.ožujka do 15,ožujka 2019.godine, od 9:00 - 9:45 sati, na bazenima Mladost, Jarun.
Također, razmatra se mogućnost izvođenja programa plivanja u istom terminu, ali od 10:00 - 10:45 sati, za djecu iz odgojne skupine "Vrapčići" , ukoliko će postojati zainteresiranost roditelja.

O detaljima programa roditelji će biti obaviješteni neposredno prije početka programa.
Za vrtić: Zdravstvena voditeljica
 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________


Listopad, 2019.

Poštovani roditelji,

 
         Temeljem odluke Odgojiteljskog vijeća Dječjeg vrtića Zvončić, za pedagošku godinu 2018/2019., a u skladu s projektom zdrave prehrane , kao i našoj usmjerenosti prema odgoju djece u razvoju  zdravih navika u prehrani izvješćujemo Vas da ćemo rođendane djece u svim odgojnim skupinama vrtića slaviti kroz odgojne i druge aktivnosti koje će osigurati vrtić.
Također, uvažavajući i različite materijalne mogućnosti obitelji za čiju djecu skrbimo te respektirajući činjenicu da u vrtiću boravi veliki broj djece s posebnim potrebama u prehrani  te složenih alergijskih reakcija na brojne namirnice, donijeli smo odluku da roditelji ne donose nikakve namirnice niti napitke za konzumaciju.
 
Zdravstvena voditeljica :
Katarina Hudi, bacc.med.techn.


Ispiši stranicu